Videostream benefietconcert op 13 december 2020

Sinds 2015 worden er met enige regelmaat benefietconcerten georganiseerd. Inmiddels hebben er door het land heen 13 concerten plaatsgevonden, waar met veel plezier en dankbaarheid op wordt teruggekeken. Helaas is het vanwege de Covid-19 maatregelen momenteel niet mogelijk om in de oorspronkelijke vorm concerten te geven en daarom is het idee onstaan om een concert te organiseren, dat in het teken zal staan van Wereldlichtjesdag en via YouTube zal worden gestreamd. Op Wereldlichtjesdag steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Graag willen op juist op deze dag om 19.00 uur via YouTube een videostream van een prachtig concert uitzenden, waarbij ook zal worden stilgestaan bij de komst van de Here Jezus op de aarde, Het Licht van de Wereld.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang en wij hopen natuurlijk dat het concert, onder de dan geldende Covid-19 maatregelen, door kan gaan. Als dit zo is, ontvang je binnenkort een aparte nieuwsbrief met daarin alle verdere informatie.

Zet maar alvast in je agenda: Op zondag 13 december 2020 is het Wereldlichtjesdag. Om 19.00 uur videostream benefietconcert op YouTube.

Van harte aanbevolen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *