WereldLichtjesDag | 10 december 2023

Jaarbeurs Supernova Utrecht

Op deze dag organiseert stichting Rouwkost een bijzonder event voor ouders die hun kind(eren) moeten missen. Tijdens deze dag bieden we een prachtig afwisselend programma aan voor het hele gezin. Een dag waarin ruimte is om op een ontspannen manier elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te herdenken.

Benefietconcert | 26 januari 2024 | Veendam

Kerk De Kandelaar Doctor A. Kuyperstraat 46, Veendam

Met medewerking van onder andere Christelijk Mannenkoor ‘Crescendo’ onder leiding van Klaas Withaar. Het concert vindt plaats in De Kandelaar, Doctor A. Kuyperstraat 46, 9645 AR Veendam.

Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ | 27 januari 2024 | Veendam

Kerk De Kandelaar Doctor A. Kuyperstraat 46, Veendam

Zaterdag 27 januari 2024 is er een ontmoetingsdag voor mensen met kanker, hun naasten en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker. Ben jij zelf geraakt door kanker of is iemand in jouw nabije omgeving geraakt door kanker? Of moet jij iemand missen die overleden is aan kanker? Wat kan het fijn zijn om deze ervaringen met lotgenoten te delen.

YOUNG online | 31 januari 2024

Hè jij! Young houdt op 31 januari weer een online meeting. Dit is voor jou, als je op één manier geraakt bent door kanker. Tijdstip: 31 januari om 19.45 - 21.00u. Wij Sijbrand, Cornelie en Tamara hebben zin om jullie te ontmoeten. Tot dan! Meld je hier aan.

Benefietconcert | 10 februari 2024 | Doornspijk

Hervormde Kerk Zuiderzeestraatweg 104, Doornspijk

Met medewerking van Christelijk Mannenkoor ’t Harde onder leiding van Henk van der Maten en Interkerkelijk Koor ‘His reflection’ o.l.v. Edith Post. Verdere medewerkenden zijn onder andere Arjan en Edith Post (trompet). Het concert vindt plaats in de Hervormde Kerk, Zuiderzeestraatweg 104, 8085 AJ Doornspijk, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis.

YOUNG online | 13 maart 2024

Hè jij! Young houdt op 13 maart weer een online meeting. Dit is voor jou, als je op één manier geraakt bent door kanker. Tijdstip: 13 maart om 19.45 - 21.00u. Wij Sijbrand, Cornelie en Tamara hebben zin om jullie te ontmoeten. Tot dan! Meld je hier aan.

Bezinningsweekend: Voor mensen met kanker en hun naasten | 19-21 april 2024

Lunteren

Als je kanker krijgt is niets meer vanzelfsprekend. Hoe het in jouw leven en in het leven van jouw naasten uitwerkt, is altijd weer anders want mensen reageren niet op gelijke wijze. Wat betekent het voor jou? Hoe geef je elkaar ruimte en hoe kun je elkaar begrijpen in deze ingrijpende levensfase? Dàt is waar dit bezinningsweekend onder andere over gaat. In een mooie en rustige omgeving is er volop aandacht voor jouw verhaal en ontmoet je mensen die hetzelfde meemaken.

Bezinningsreis voor nabestaanden | 13-18 mei 2024

Lavercantiere , Frankrijk

Je mag stilstaan bij het verlies van je geliefde en bij de veranderingen die dit verlies voor jou betekenen. Ook krijg je meer inzicht in wie je zelf bent na het verlies van je geliefde en hoe je met meer vertrouwen de toekomst verder in kunt gaan en een nieuw evenwicht kunt vinden. Dàt is waar de bezinningsreis over gaat. In een mooie en rustige omgeving is er volop aandacht voor jouw verhaal en ontmoet je andere rouwreizigers.

Sport4Hope | 22 juni 2024

Ieder jaar organiseren wij een mooi fietsevenement om geld op te halen voor onze stichting.  Je kan kiezen voor een sportieve toertocht van 100 of 150 km of voor een ontspannen fietsroute van 50 km (ook geschikt voor e-bikes). De tocht wordt volledig verzorgd, heeft een aantal gezellige tussenstops én een fietscafé bij de start […]