Bezinningsweekend: Voor mensen met kanker en hun naasten | 19-21 april 2024

Als je kanker krijgt is niets meer vanzelfsprekend. Hoe het in jouw leven en in het leven van jouw naasten uitwerkt, is altijd weer anders want mensen reageren niet op gelijke wijze. Wat betekent het voor jou? Hoe geef je elkaar ruimte en hoe kun je elkaar begrijpen in deze ingrijpende levensfase? Dàt is waar dit bezinningsweekend onder andere over gaat. In een mooie en rustige omgeving is er volop aandacht voor jouw verhaal en ontmoet je mensen die hetzelfde meemaken.

Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ | 20 april 2024 | Eindhoven

Emmaüskerk J. van Kesselstraat, Eindhoven

Zaterdag 20 april 2024 is er een ontmoetingsdag voor mensen met kanker, hun naasten en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker. Ben jij zelf geraakt door kanker of is iemand in jouw nabije omgeving geraakt door kanker? Of moet jij iemand missen die overleden is aan kanker? Wat kan het fijn zijn om deze ervaringen met lotgenoten te delen.

Benefietconcert | 20 april 2024 | Eindhoven

Emmaüskerk J. van Kesselstraat, Eindhoven

Met medewerking van Gospelkoor Lichterlaaie en Rob Favier, in de wandelgangen de ‘zingende’ dominee genoemd. Het belooft een bijzondere en gevarieerde avond te worden. Van harte welkom.

Bezinningsreis voor nabestaanden | 13-18 mei 2024

Lavercantiere , Frankrijk

Je mag stilstaan bij het verlies van je geliefde en bij de veranderingen die dit verlies voor jou betekenen. Ook krijg je meer inzicht in wie je zelf bent na het verlies van je geliefde en hoe je met meer vertrouwen de toekomst verder in kunt gaan en een nieuw evenwicht kunt vinden. Dàt is waar de bezinningsreis over gaat. In een mooie en rustige omgeving is er volop aandacht voor jouw verhaal en ontmoet je andere rouwreizigers.

Sport4Hope | 22 juni 2024

Ieder jaar organiseren wij een mooi fietsevenement om geld op te halen voor onze stichting.  Je kan kiezen voor een sportieve toertocht van 100 of 150 km of voor een ontspannen fietsroute van 50 km (ook geschikt voor e-bikes). E-bikes zijn te huur voor €25. De tocht wordt volledig verzorgd, heeft een aantal gezellige tussenstops […]