Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

2022 september

Tieneractiviteit vrijdag 9 september 17:30-21:30 De Schelp Waddinxveen

9 september, 17:30 - 21:30
€5

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heeft iemand die dichtbij je staat kanker of is er iemand overleden? Kom dan naar deze activiteit en ontmoet anderen die hetzelfde meemaken. Met elkaar gaan we eten, praten, spelletjes doen en een film kijken. Adres: Dorpstraat 33C 2742 AP Waddinxveen

Meer weten »

Bezinningsreis voor mensen met kanker en medereizigers 19-24 september 2022

19 september, 16:00 - 24 september, 10:00

Leef jij met  kanker of ben je naaste van iemand met kanker en gun jij jezelf een week van bezinning in een prachtig landhuis in Lavercantiere (Frankrijk)? Deze week is er tijd en aandacht om stil te staan bij je pijn en verdriet en vanuit dit stilstaan te ontdekken wat nodig is om verder te kunnen leven. Een goede afwisseling van rust en stilte en groepsgesprekken en individuele gesprekken, wandelingen, excursie naar Rocamadour. Thema's die o.a. aan de orde komen:…

Meer weten »

Kanker en geloof online 21 september

21 september, 10:00 - 12:00

Kanker heeft impact op heel veel aspecten van je leven, ook op je geloofsleven. Je kunt God in een moeilijke tijd in je leven heel dichtbij ervaren maar het kan ook een worsteling opleveren: Waarom laat Hij lijden toe? Waarom geneest God niet? Waar is God in het lijden? Hoe kan ik troost vinden? In deze online bijeenkomst gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Meer weten »

Rouw: een zee van emoties | online ontmoeting | 21 september

21 september, 20:00 - 22:00

Rouw: een zee van emoties Rouw roept zoveel vragen en emoties op. Emoties komen en gaan zoals de golven van de zee. Met elkaar gaan we in gesprek over rouw en emoties en wat het doet met je lijf. Deze online bijeenkomst is voor jou, als een geliefde is overleden.

Meer weten »

2022 oktober

Ontmoetingsdag Als kanker je raakt Waddinxveen 1 oktober

1 oktober, 10:30 - 16:00

Een ontmoetingsdag voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In het ochtendgedeelte zijn er 2 boeiende lezingen door Marinus van den Berg en Marnella Vlasblom. Dagleiding en muzikale verzorging: Rob Favier In de middag keuze uit diverse programma's: -Voor jou met kanker door Ad Schalk -Rouw door Joke Pennewaard -Rouw en een nieuwe relatie door Marieke van Lierop van widow chicks -Muziekworkshop door Rob Favier   's Middags is er een heerlijke lunch

Meer weten »

Rouw: een netwerk van relaties | online ontmoeting | 5 oktober

5 oktober, 20:00 - 22:00

Rouw: een netwerk van relaties. Een groot verlies in je leven heeft enorm veel impact, ook op de mensen en relaties om je heen. Je moet je opnieuw leren verhouden tot de mensen om je heen. Ook het onderwerp nieuwe relatie komt op deze avond ter sprake. Deze online bijeenkomst is voor iedereen van wie een geliefde is overleden.

Meer weten »

Bezinningsreis rouw 10-15 oktober 2022 Frankrijk

10 oktober, 15:00 - 15 oktober, 10:00
€500

Gun jij jezelf als nabestaande een week van bezinning in een prachtig landhuis in Lavercantiere (Frankrijk)? Deze week is er tijd en aandacht om stil te staan bij je rouw en verdriet en vanuit dit stilstaan te ontdekken wat nodig is om verder te kunnen leven. Een goede afwisseling van rust en stilte en groepsgesprekken en individuele gesprekken, wandelingen, excursie naar Rocamadour. Thema's die o.a. aan de orde komen: rouw en emoties, rouw en je omgeving, wie ben je zelf…

Meer weten »

Zin in leven?! 11 oktober Zeist

11 oktober, 10:30 - 15:30

De confrontatie met kanker heeft een grote impact en roept veel levens- en zingevingsvragen op. Vragen kunnen zich genadeloos opstapelen. Ze gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Deze bijeenkomst is voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Het doel is ontmoeting, (h)erkenning en bemoediging.

Meer weten »

Rouw: een terugblik met balans | online ontmoeting | 19 oktober

19 oktober, 20:00 - 22:00

Rouw: een terugblik met balans Wat is er gebeurd tijdens de ziekte en het overlijden? Zijn er onbeantwoorde vragen? Hoe kun je verder leven en vind je weer balans in het leven met gemis en zorg voor je gezin, je werk? Deze online bijeenkomst is voor iedereen van wie een geliefde is overleden.

Meer weten »

2022 november

Rouw: een bron van zingeving | online ontmoeting | 2 november

2 november, 20:00 - 22:00

Rouw: een bron van zingeving. Als een geliefde overlijdt, raakt dat ons hele bestaan. Rouw heeft ook invloed op je geloofsleven, het doet iets met je vertrouwen. Je kunt troost ervaren maar het ook helemaal kwijt zijn. Welke keuzes maak je en wat geeft je hoop en voldoening? Deze online bijeenkomst is voor iedereen van wie een geliefde is overleden en met anderen wil delen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen