Sport4hope 2018 een meer dan geslaagd evenement

Op zaterdag 16 juni hebben ruim 87 deelnemers zich tot het uiterste ingespannen om geld in te verzamelen voor de stichting Als kanker je raakt. Onder vrijwel ideale fiets omstandigheden vertrok om 09.00 uur de groep race fietsers vanaf het topsportcentrum Almere voor de Groene Randmerenroute. On om 10.30u ging de tweede groep, gewone fietsers en E-bikes van de Gooimeerroute van start. Het rustige weer en de comfortabele temperatuur hielpen mee om nog meer van het fietsen en het landschap te genieten.

Voor de Groene Randmerenroute waren meerdere ondersteuningspunten ingericht waar de deelnemers op adem konden komen en om te eten en te drinken en de rugzakjes en bidons aan te vullen voor het volgende traject. Voor de Gooimeer fietsers was er na 30 km koffie met gebak geregeld.

Deze keer waren ook de fietsers van KT-Vision Charity Cycling van de partij. Los van de individuele sponsorbedragen sponsorde Charrity cycling nog eens € 750,- extra. Verheugend was ook de deelname van het team Gomarus uit Gorkum. ‘Wij willen onze leerlingen stimuleren om deel te nemen aan maatschappelijke evenementen, in deelname aan Sport4Hope zien we hiertoe een mooie kans’ aldus een van de leraren.

Rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers van de diverse routes binnen en was het door het prachtige weer goed toeven in de nazit bij de finish in Almere. Het werd een mooie en gezellige fietsdag waarbij onderweg veel werd gepraat over wat kanker met mensen doet.

Om ongeveer 15.30 uur kon de organisatie van Sport4Hope de symbolische cheque overhandigen aan de vertegenwoordiging van de stichting Als kanker je raakt. Met op de Cheque genoteerd 11.521 euro !! (de totale netto opbrengst tot op dat moment). Een geweldig resultaat. Dit bedrag zal geheel ten goede komen aan het goede werk van de stichting Als kanker je raakt (www.alskankerjeraakt.nl). De oproep van voorzitter Cees de Mooij om ambassadeur te zijn voor Sport4Hope 2019 werd door de aanwezigen positief ontvangen. Op verzoek werden er om enkele tips ter verbetering gegeven, waardoor een mooie opstap voor Sport4Hope 2019 is gecreëerd.

Met Dank aan alle deelnemers en hun sponsors!

Voor meer foto’s en info kijk op www.sport4hope.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *