Thema-dienst ‘Zal een ander je handen grijpen?’ en zoommeeting op zondag 9 mei

In samenwerking met de stichting Als kanker je raakt houdt de Hervormde gemeente van Strijen, wijk Ichthus, op zondagavond 9 mei om 18.00 uur een thema-dienst over kanker. Enkele gemeenteleden zullen delen wat de impact van kanker op hun leven is. Predikant Jouke Telgenhof zal in deze dienst woorden geven aan hoe het is om te leven als gezin van iemand die kanker heeft.

Vanuit de stichting zal worden verteld wat wij kunnen betekenen voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Direct na afloop is er gelegenheid om via Zoom door te praten over het thema van deze dienst.
Voor meer informatie: www.hervormdstrijen.nl
Link om na te praten na de dienst via Zoom: klik op deze link

Ontmoetingswandeling ‘Geraakt door kanker’ op woensdag 19 mei
Als vervolgactiviteit op de thema-dienst van zondag 9 mei organiseren wij in samenwerking met de Hervormde Gemeente van Strijen, wijk Ichthus, een ontmoetingswandeling in het natuurgebied van Strijensas. Deze wandeling is bedoeld voor iedereen die kanker heeft (gehad), voor naasten of nabestaanden en is op woensdagmorgen 19 mei van 10.15 -12.00 uur.
In een ontspannen sfeer in de buitenlucht is er ruimte om ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten. Opgave hiervoor kan tot en met 17 mei via:
www.alskankerjeraakt.nl/aanmelden-bijeenkomsten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *