Nieuw! De online-cursussen Doorleven

Leren leven met verlies, hoe doe je dat en waar leer je dat? Judith Stoker schreef in 2019 het boek ‘Doorleven – Omgaan met verlies en rouw’ (zie recensie Nieuwsbrief van maart jl.) en ontwikkelde aan de hand van dit boek een aantal cursussen. Ook voor de stichting Als kanker je raakt heeft ze pro deo een cursus ontwikkeld: ‘Doorleven – Verder leven met / na kanker’.
Daarnaast zijn de cursussen ‘Doorleven – Leren leven met het verlies van een kind door overlijden’ en ‘Doorleven – Leren leven met een verlies door overlijden’ ook beschikbaar. Voor de lezers van de nieuwsbrief geldt tot 1 september een aantrekkelijke korting op deze cursussen.

Online cursussen Doorleven
Verder leven met een verlies, hoe doe je dat? Verlies door overlijden is wellicht het eerste waar je aan denkt. Misschien is jouw kind of partner of andere geliefde overleden; een ingrijpend verlies. Een verlies door overlijden is zo definitief en onomkeerbaar. Je moet verder, maar hoe?

Maar er zijn meer verliezen die grote impact hebben. Denk aan het verlies van gezondheid. Misschien heb je de diagnose kanker gekregen en is door de behandeling jouw leven ingrijpend veranderd. Je bent ‘schoon’ verklaard, maar je blijft klachten houden of je hebt te horen gekregen dat je niet meer kunt genezen. Kanker heeft zoveel impact en brengt zoveel gevolgen mee.

Cursus
De cursus bestaat uit 10 modules, waarin je stapsgewijs aan de slag gaat met jouw leven en het verlies (van gezondheid of van je geliefde) dat je meemaakte. In iedere module krijg je informatie, steun, tips en ga je door middel van vragen en opdrachten aan het werk met jouw eigen leven.
Je kunt de cursus in eigen tempo en tijd doorlopen. Dit kan helemaal zelfstandig of met begeleiding van Judith per e-mail. In dat laatste geval stuur je na iedere module je antwoorden naar haar op en krijg je van haar feedback, aanvullende vragen en opmerkingen en soms nog extra (lees)tips.

Het is ook mogelijk om de cursus te doorlopen samen met een vrijwilliger van de stichting Als kanker je raakt. Het is fijn en helpend om je verhaal te kunnen delen met een ander. Wil je hier gebruik van maken, dan kun je een mail sturen naar: pauline.aalbers@alskankerjeraakt.nl.

Korting
De cursus kost € 75,00. Dat geldt ook als je deze cursus doorloopt samen met een vrijwilliger van de stichting. Wil je een cursus inclusief begeleiding van Judith Stoker dan zijn de kosten € 350,00 per cursus.
Als lezer van de nieuwsbrief kun je korting krijgen op de cursus. Wil je gebruik maken van één van de cursussen, vul dan bij het afrekenen de volgende kortingscode in:

  • AKJR-welkom (deze code geeft € 25,00 korting op de cursussen zonder begeleiding, eventueel samen met een vrijwilliger);
  • AKJR-IB-welkom (deze code geeft € 100,00 korting op de cursussen inclusief begeleiding van Judith Stoker).

De korting is van toepassing op de volgende cursussen:

  • Cursus Doorleven – Leren leven met / na kanker
  • Cursus Doorleven – Verlies van een kind door overlijden
  • Cursus Doorleven – Verlies door overlijden

Deze actie is geldig tot 1 september 2021.

Vergoeding Pro Life
Ben je aanvullend verzekerd bij Pro Life zorgverzekering, dan is het mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding voor de cursus te krijgen. Dit omdat Judith in het bezit is van het certificaat Christelijke Zorg. Je hebt hiervoor een aparte factuur nodig (dus niet het betaalbewijs vanuit de webshop). Wil je deze factuur hebben, stuur dan een mailtje naar: info@judithstoker.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over de verschillende cursussen en over de inhoud van de cursus, kijk dan op de website van Judith: www.judithstoker.nl/doorleven of stuur een mail naar: info@judithstoker.nl.

De cursus kun je aanschaffen via: www.judithstoker.nl/webshop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *