Nieuwe video Als kanker je raakt maakt veel los

Heb jij hem al gezien? Onze nieuwe video waarin we meer vertellen en laten zien over Als kanker je raakt? En weet je… wij zijn er ontzettend blij mee. En dankbaar voor. De laatste maanden van 2017 hebben wij er – samen met BlackDesk uit Goes – hard aan gewerkt. Begin dit jaar hebben we hem online gezet. En inmiddels is hij al bijna 1.300 keer bekeken!

In minder dan 3 minuten neemt de film je mee in de rauwe werkelijkheid van het leven met kanker; de chaos, de wanhoop, de vragen. Tegelijkertijd ontdek je wat Als kanker je raakt middenin die chaos wil betekenen. Dat we er voor jou zijn, naar je luisteren, een stuk met je meelopen, je in verbinding brengen met anderen. Het is een mooi geheel geworden, vinden wij. Een verhaallijn die binnenkomt, pakkende beelden en prachtige personen die overigens allemaal persoonlijk door kanker geraakt zijn.

Sinds de video online staat, hebben wij heel veel positieve reacties ontvangen. Iets waar we super blij mee zijn. Maar we hebben ook een handvol minder positieve reactie ontvangen. Ook daar willen we graag eerlijk over zijn. Iemand vond het begin zo dreigend, zo rauw. Een ander vond de boodschap (te?) strijdvaardig, terwijl een derde aangaf dat we juist wel iets strijdvaardiger hadden mogen zijn…

Natuurlijk nemen we die geluiden serieus, maar onderstrepen we dat over ieder element in de video, ieder woord is nagedacht. Het leven kan soms zo ongenadig hard en rauw zijn. Sommigen van ons gaan met hun hele hebben en houden de strijd aan. Anderen gaan een andere weg; een weg van overgave, acceptatie. Weer anderen zitten in een fase dat er niets meer te strijden valt, dat het leven moet worden losgelaten. En juist in al deze emoties, in al deze fasen wil Als kanker je raakt nabij zijn.

We hopen dat jij het eindresultaat mooi vindt. Je kunt de video bekijken op YouTube. Leuk als je hier een reactie achterlaat. Daarbij willen wij je vragen om hem te delen via Facebook, Twitter, LinkedIn… noem maar op! Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als je er ook een persoonlijke aanbeveling of iets dergelijks bij schrijft.

Hoe meer bekendheid, hoe beter. Wil jij helpen?!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *