Onder de Paraplu: Klaske Pennink

Een vrijwilliger van Als kanker je raakt stelt zich voor…

Wie zit er onder de paraplu?
Mijn naam is Klaske Pennink en ik woon in Kapelle (Zeeland).

Hoe zet je je in voor Als kanker je raakt?
Ik beheer de mailboxen van de website van Als kanker je raakt en één keer per jaar organiseer ik, samen met Tannie, een ontmoetingsdag in Zeeland.

Wanneer werd je door kanker geraakt?
In 2008 heb ik kanker gekregen en in 2013 heeft mijn man kanker gekregen. Hij is daar helaas in 2015 aan overleden. Nadat ik zelf kanker heb gehad kwam ik in aanraking met Rita Renema, en via haar ben ik bij een regionale en bij de landelijke ontmoetingsdagen geweest. Het is fijn om daar mensen te ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren en om elkaar te bemoedigen.

Wat wil je aan anderen meegeven die door kanker geraakt zijn?
De volgende Bijbeltekst is voor mij altijd een bemoediging: “En God is getrouw, die niet zal gedogen, dat gij boven vermogen verzocht wordt, want Hij zal met de verzoeking ook voor de uitkomst zorgen, zodat gij ertegen bestand zijt” 1Cor. 10:13b
God is er altijd bij en Hij geeft kracht om dát aan te kunnen wat op mijn weg komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *