Benefietconcerten op 23 maart in Zwolle en op 15 juni in Zwijndrecht

Er staan weer twee nieuwe benefietconcerten op het programma. Op 23 maart in Zwolle en op 15 juni in Zwijndrecht. Ook dit keer verlenen diverse koren en musici belangeloos hun medewerking en mogen wij kosteloos gebruik maken van de kerken. Hieruit blijkt dat men onze stichting een warm hart toedraagt en dit waarderen wij zeer. Geweldig dat op deze manier alle opbrengsten van de concerten ten goede kunnen komen aan Als kanker je raakt.


Benefietconcert in Zwolle op vrijdag 23 maart 2018

Aan dit concert wordt medewerking verleend door Gospelkoor ‘Magnify’ o.l.v. Rob van Putten en Kinderkoor ‘De Bromvlieg’ o.l.v. Ellen Laninga en Lotte Laan. Verteller is ds. Arie van der Veer.

Tijdens dit concert, met als thema ‘Zie je de wonden zo diep?’, word je zingend en vertellend meegenomen door het lijdensverhaal, vanaf de intocht door Jeruzalem op Palmzondag tot en met het feest van Pasen. Een verhaal, dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL Zwolle.

De toegang is GRATIS bij inlevering van een toegangskaart. Deze toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden of te reserveren bij Mathilde de Wit-van Weelde: mathildedewit@alskankerjeraakt.nl of tel. 06-22218488. Ook verkrijgbaar op de avond van het concert (zolang de voorraad strekt).

Je kunt deze kaart op de avond van het concert vanaf 19.00 uur inleveren bij de stand van Als kanker je raakt. Je hebt dan tot 19.15 uur recht op een gegarandeerde plaats. Voor elke ingeleverde kaart wordt een bedrag gedoneerd dat ten goede zal komen aan het mooie werk van de stichting Als kanker je raakt . Ook zal er tijdens de avond voor dit doel worden gecollecteerd.


Benefietconcert in Zwijndrecht op vrijdag 15 juni 2018

Aan dit concert werken mee:

  • Chr. Reiskoor ‘Holland Zingt’ o.l.v. André van Vliet
  • Gospel Unlimited o.l.v. Marcel van der Poel
  • Bert Kruis (orgel)
  • Jan Lenselink (piano)
  • Severin van Dijk (fluit)

Rita Renema-Mentink, medeoprichter en directeur van Als kanker je raakt, houdt een overdenking en licht het werk van de stichting nader toe.

De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73, 3332 AD Zwijndrecht. De toegangsprijzen zijn:

Samen met ons een benefietconcert organiseren?
Graag willen wij op meerdere plaatsen door het land heen benefietconcerten organiseren. Hiermee wordt Als kanker je raakt niet alleen financieel ondersteund, maar is dit ook een mooie gelegenheid om de naamsbekendheid te vergroten. Wij zijn daarom op zoek naar koren die het leuk vinden om samen met ons een benefietconcert te organiseren.

Dus ben je lid van een koor dat openstaat voor dergelijke initiatieven en wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Mathilde de Wit, tel. 06-22218488 of mathildedewit@alskankerjeraakt.nl.

Leo Vroegindeweij
Mathilde de Wit-van Weelde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *