Geslaagd benefietconcert met Christelijk Regiokoor ‘Adonai’ en Lucas Kramer

Op zaterdag 13 februari jl. vond in kerkgebouw De Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel het benefietconcert plaats t.b.v. Als kanker je raakt. Het Christelijk Regiokoor ‘Adonai’ uit Waddinxveen o.l.v. Peter Burger en solist Lukas Kramer luisterden met hun optreden dit benefietconcert op. In een goed gevulde kerk gaven zij een sprankelend optreden. Daarnaast werd medewerking verleend door André de Jager (orgel), Kees de Bruin (piano) en Elsemarieke den Hartogh (fluit). Zowel ‘Adonai’ als de genoemde musici hebben belangeloos aan deze avond meegewerkt.

Namens de stichting Als kanker je raakt sprak Rita Renema op een gepassioneerde wijze over het werk van de stichting. ‘Onze diepste drijfveer is: samen met jou op weg gaan. Dwars door de chaos heen. De Bijbel is daarbij onze inspiratiebron. Vanuit onze eigen ervaringen herkennen wij de worsteling en de vragen. In ons geloof vinden wij kracht en mogelijkheden om met de ziekte om te gaan. Wij willen mensen met (zingevings)vragen horen en op weg helpen; hen waar mogelijk verwijzen naar professionele hulpverleners, kerken, verwerkingsgroepen en lotgenoten’.

Wij zijn dankbaar dat in zowel muzikaal als in financieel opzicht kan worden teruggekeken op een mooie en geslaagde avond. Van veel bezoekers hebben we positieve reacties ontvangen, zoals o.a. ‘een schitterende avond’, ‘zeer indrukwekkend’, ’het was prachtig’ …
En natuurlijk zijn we heel blij met de mooie opbrengst van € 2.750,–!!

Graag willen wij Regionale Omroep Zuidplas bedanken voor de vele aandacht die zij hebben besteed aan het concert en aan de stichting, zowel in de weken ervoor als tijdens de avond zelf. Zij hebben van het gehele concert opnamen gemaakt en via onderstaande link kun je dit (nogmaals) bekijken en beluisteren.

http://www.omroepzuidplas.nl/artikel/2016/02/22/lucas-kramer-met-adonai-bij-als-kanker-je-raakt-video

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *