Ontmoetingsdag ‘ZIN IN LEVEN?!’

Onder het thema ‘Zin in Leven?!’ organiseert de stichting Als kanker je raakt op vrijdag 11 maart 2016 een ontmoetingsdag  voor iedereen die wordt geconfronteerd met kanker. Deze dagen staat in het teken van ontmoeting, herkenning, erkenning en (geloofs)bemoediging en heeft als doel mensen, die door kanker worden geraakt, te ondersteunen.

Er is een afwisselend programma, gericht op de impact van kanker en de levens- en zingevingvragen die deze ziekte oproepen. Vragen die zich genadeloos kunnen opstapelen en die gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Het thema ‘Zin in Leven?!’ wordt in verschillende vormen uitgewerkt. Ook is er volop gelegenheid om elkaar, onder het genot van koffie/thee en een heerlijke lunch, te ontmoeten.

Waar en wanneer?

Rotterdam, vrijdag 11 maart 2016 van 10.30 tot 15.30 uur; plaats van ontmoeting OOK Centrum Rotterdam (Optimale Ondersteuning bij Kanker), Maasstadweg 90, 3079 DZ Rotterdam. Meer informatie en inschrijven.

Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit deze dag bij te wonen. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Graag wel vooraf aanmelden.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *