Boek en film over Kinga Bán

Tijdens haar leven werd zangeres Kinga Bán meerdere keren gevraagd om een boek te schrijven. Maar haar eerste liefde, het maken van muziek, kreeg telkens voorrang. Nu haar muziek voor iedereen te horen is, komt er een boek uit over haar leven.

Kinga Bán (1981-2019) was een geboren zangeres. Zingen was voor haar net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Ze zong haar liedjes over geloof, hoop en onvoorwaardelijke liefde totdat het niet meer ging. Na een lange periode van ziekte overleed Kinga op 37-jarige leeftijd. Het NOS Journaal meldde: ‘Christelijk Nederland rouwt om Kinga Bán, ze betoverde tot het einde.’

Muziekjournalist en schrijver Johan Bakker sprak met familieleden, medemuzikanten, vrienden en buren die Kinga’s portret allemaal op hun eigen manier inkleuren. Al die lichte, luchtige, vrolijke en ontroerende verhalen vormen samen een bonte biografie. Wie meer wil weten over de nog onbekende en onderbelichte kanten van Kinga Bán moet dit boek zeker gaan lezen!
Titel: ‘Een leven’, auteur: Johan Bakker, ISBN 9789033802812, 240 pagina’s, € 24,99. 

Kinga is ook te zien in de bioscoop!
Volg Kinga Bán een dag lang in aanloop naar één van haar laatste concerten. Een verhaal met unieke beelden van haar privéleven met als hoogtepunt haar concert ‘U weet het toch’. Geniet van de prachtige muziek en de inspirerende woorden van Kinga Bán. Met bekende liederen als: ‘Wat hou ik van Uw huis’, ‘Vandaag’ en ‘Ik zal er zijn’. De film ’24 uur met Kinga Bán’ is in mei en juni te zien in diverse bioscopen in het land of via een online stream.

Koop je kaarten op: https://www.truetickets.nl/p/15684/film-24-uur-met-kinga-ban

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *