ROUW IN MIJN HART Ontmoetingsdag voor iedereen die een dierbare heeft verloren aan kanker

Onder het thema ‘Rouw in mijn hart’ organiseert de stichting Als kanker je raakt op donderdag 12 mei 2016 een ontmoetingsdag. Deze dag is voor iedereen die een dierbare heeft verloren aan kanker en staat in het teken van ontmoeting, herkenning, bezinning en bemoediging.

Iemand van wie je houdt, is overleden. Eén van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is rouw in je hart. De wereld om je heen lijkt stil te staan. Niets is meer zoals het was. Gevoelens van verdriet, boosheid, lusteloosheid, eenzaamheid, schuld of wanhoop kunnen je overvallen. Ook lichamelijke klachten kunnen optreden. Deze gevoelens en klachten kunnen verwarrend en vermoeiend voor je zijn.

Het doel van deze dag is ontmoeting, herkenning, erkenning en (geloofs)bemoediging. Het thema ‘Rouw in mijn hart’ wordt breed en afwisselend uitgewerkt, o.a. door gesprek, een creatieve workshop en het luisteren naar muziek. Ook is er, onder het genot van koffie/thee en een heerlijke lunch, volop gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Wij nodigen geïnteresseerden hartelijk uit deze dag bij te wonen. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Graag wel vooraf aanmelden.

Waar en wanneer?

Zeist/Austerlitz, donderdag 12 mei 2016 van 10.30 tot 15.30 uur; plaats van ontmoeting Het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz. Meer informatie en inschrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *