Voor je gelezen: ‘Een niet geplande reis’

Zwaantje las dit boek in de laatste fase van haar leven. Wij mogen 20 boeken uitdelen.

UPDATE: We hebben binnen 1 dag meer dan 20 aanvragen mogen ontvangen voor het boek ‘Een niet-geplande reis, van Annette Hartman. Mooi dat Zwaantje voor zoveel mensen iets kan betekenen in het ziek zijn!
Het is vanaf nu helaas niet meer mogelijk om het boek kosteloos aan te vragen. Het boek is voor iedereen te verkrijgen op: www.pastoralecounseling.org/product/een-niet-geplande-reis/
Verkoopprijs is €9,95

Een bijzondere bijdrage in deze nieuwsbrief van Zwaantje Truin. Zij is geraakt door kanker, heeft een uitgezaaide borstkanker met uitzaaiingen in de hersenen en is nu ongeneeslijk ziek. Een half jaar geleden is zij in het bezit gekomen van het boek ‘Een niet geplande reis’, dat geschreven is door Annette Hartman. Zwaantje voelt zich gezegend dat zij dit boek mocht lezen en wil daarom graag 20 boeken weggeven aan anderen, om hen in hun ziek zijn te bemoedigen en te helpen. Een prachtig gebaar van iemand die weet dat ze in de laatste fase van haar leven is.

Zwaantje Truin is 54 jaar. Ze is getrouwd, heeft 3 kinderen en 2 kleinkinderen. In 2012 werd bij haar borstkanker geconstateerd. Sinds 2015 is dit helaas uitgezaaid. Ze heeft onlangs deelgenomen aan de ontmoetingsdag ‘Zin in leven’. Na afloop hiervan heeft ze contact met ons opgenomen, omdat ze graag in haar ziek zijn de hoop, troost en bemoediging die ze heeft mogen ontvangen, wil doorgeven aan anderen. Zwaantje schrijft hierover het volgende:

‘Ik heb in mijn periode van ziek zijn, mogen ervaren dat God nabij is. De ene keer wat meer dan de andere keer, maar Hij is de rode draad door alles heen. Ik ervaar geloofsvertrouwen. Ik weet dat Hij met mij meegaat! Hij is het is die mij die bovennatuurlijke RUST en VREDE geeft, die alle verstand te boven gaat, ook in deze laatste fase van mijn ziek zijn. Ik zou niet meer zonder willen. Ik wil wat ik gevonden heb graag delen, uit dankbaarheid en tot eer van Hem!!

Ik ben een half jaar terug in het bezit gekomen van het boekje ‘Een niet geplande reis’ van Annette Hartman. Annette Hartman was 37 jaar toen bij haar eierstokkanker werd geconstateerd. In ‘Een niet geplande reis’ vertelt zij over de reis die zij sindsdien gemaakt heeft: een reis die niet gepland was en die voerde langs wegen waar zij liever niet had willen komen. Zij schrijft op een heel makkelijke en fijne manier hoe zij dit beleefd heeft. Met name de weg samen met God hierin. Echt een lotgenote! Zij laat zien wat God in ons leven doet door het lijden heen en moedigt aan om dwars door alles heen God te blijven vertrouwen. Haar gebed is dat iedere lezer hieruit bemoediging mag putten en hierdoor dichter naar God toe mag groeien. Ik herkende heel veel in dit boek en ben echt gezegend hierdoor. Daarom vind ik het belangrijk dat ook andere mensen dit boekje lezen en hierdoor gezegend worden. Annette is echt geleid door God bij het schrijven van dit boek. En ik ben erin geleid om het mogelijk te maken dat dit boekje gratis mag worden verstrekt. Tot eer van Hem!!”

De stichting Als kanker je raakt steunt het initiatief van Zwaantje en vindt het een prachtig gebaar dat zij in haar ziek zijn iets voor anderen wil betekenen. We bevelen van harte het boek ‘Een niet geplande reis’ aan bij eenieder die geraakt is door kanker en mogen namens Zwaantje 20 exemplaren weggeven. Wil je ook bemoedigd worden door dit boek? Stuur dan een mail naar secretaris@alskankerjeraakt.nl o.v.v. je naam en adres. Wij zorgen dan dat het boek kosteloos naar je wordt toegestuurd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *