Terugblik op wielerevenement SPORT4HOPE d.d. 17 juni 2017

Op zaterdag 17 juni hebben ruim 80 deelnemers zich tot het uiterste ingespannen om geld in te zamelen voor de stichting Als kanker je raakt. Onder vrijwel ideale fietsomstandigheden vertrok om 6.00 uur de eerste groep fietsers vanaf het topsportcentrum Almere voor hun IJsselmeerronde van 260 km. Om 9.00 uur vertrok een tweede groep fietsers voor een Markermeerronde van 136 km. en om 11.00 uur ging een derde groep van start voor de Gooimeerroute van 50 km.

Het rustige weer en de comfortabele temperatuur hielpen mee om nog meer van het fietsen en het landschap te genieten. Voor de IJsselmeer- en Markermeerroutes waren meerdere ondersteuningspunten ingericht waar de deelnemers op adem konden komen, wat konden eten en drinken en de rugzakjes en hun bidons aanvullen voor het volgende traject. Voor de Gooimeer fietsers was er na 20 km. koffie met gebak geregeld in het historische Naarden Vesting.

Rond 15.00 uur kwamen de eerste deelnemers van de diverse routes binnen en was het door het prachtige weer goed toeven bij de finish in Almere. Het viel de Gooimeer fietsers niet altijd mee om alle bordjes van de fietsroute tijdig op te merken en hierdoor hebben enkele fietsers heel wat extra kilometers gefietst. Tegen het einde van de middag bleek gelukkig toch iedereen weer bij de finish in Almere te zijn aangekomen en konden de organisatoren om 17.30 uur de symbolische cheque overhandigen aan de vertegenwoordigers van de stichting Als kanker je raakt.

Op deze cheque stond het prachtige bedrag genoteerd van € 19.521,- (de totale opbrengst tot op dat moment). Een geweldig resultaat! Dit bedrag zal geheel ten goede komen aan het goede werk van de stichting. Heel hartelijk dank hiervoor aan alle deelnemers en hun sponsors!

Organisatieteam Sport4Hope

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *