Terugblik benefietconcert in Zwijndrecht op 15 juni

Op 15 juni werd er in de Bethelkerk in Zwijndrecht weer een benefietconcert gehouden t.b.v. Als kanker je raakt. Er kan blij en dankbaar op worden teruggekeken, want de kerk was bijna tot de laatste plaats bezet en het publiek kon genieten van een mooi en gevarieerd programma.

Onze dank gaat uit naar de koren Chr. Reiskoor ‘Holland Zingt’ en Gospel Unlimited, de 14-jarige soliste Sterre van Boxtel en de musici Bert Kruis (orgel), Jan Lenselink (piano) en Severin van Dijk (fluit), die spontaan hun belangeloze medewerking hebben aangeboden. Mede hierdoor heeft deze avond voor Als kanker je raakt het prachtige bedrag van € 3.500,- opgebracht.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor twee nieuwe benefietconcerten in het voorjaar 2019 alweer in volle gang. Alle informatie hierover vind je in de nieuwsbrief van november.

 

 

 

 


Samen met ons een benefietconcert organiseren?

Graag willen wij op meerdere plaatsen in het land benefietconcerten organiseren. Hiermee wordt Als kanker je raakt niet alleen financieel ondersteund, maar dit is ook een mooie gelegenheid om onze naamsbekendheid te vergroten.

Wij zijn daarom op zoek naar koren die het leuk vinden om samen met ons een benefietconcert te organiseren. Dus ben je lid van een koor dat openstaat voor dergelijke initiatieven en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mathilde de Wit, tel. 06-22218488 of mathildedewit@alskankerjeraakt.nl.

Leo Vroegindeweij
Mathilde de Wit-van Weelde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *