Als kanker je raakt bij Groot Nieuws Radio

Zaterdagmorgen 8 juli waren Joke Pennewaard en Mariska Brouwer te horen bij Groot Nieuws Radio, in het programma Brandstof. Ze mochten meer vertellen over wat onze stichting Als kanker je raakt kan betekenen voor mensen die zelf geraakt zijn door kanker, mensen die in de omgeving iemand hebben die kanker heeft of die iemand aan deze ziekte verloren hebben.

Luister hier de uitzending terug [het interview start bij 1.26]

Mariska vertelt in het interview over haar missie als kersverse manager bij Als kanker je raakt. Ook vertelt zij wat haar tot nu toe het meeste heeft geraakt in haar werk bij Als kanker je raakt en waarom ze zelf graag eerder had kennisgemaakt met de stichting.

Joke Pennewaard, vrijwilliger bij onze stichting, vertelt waarom zij zich inzet voor de stichting. Een onderwerp dat naar voren kwam was de bezinningsreis naar Frankrijk. Joke, ook zelf geraakt door kanker, heeft twee bezinningsreizen meegemaakt en vertelt welke waarde deze voor haar hebben gehad. “Het is een stap in de toekomst.”

In oktober gaan we weer op bezinningsreis naar accommodatie Magnone France met nabestaanden van dierbaren die geraakt zijn door kanker. Mocht je nu interesse hebben, vragen hebben of iemand in gedachten hebben, stuur het bericht door en neem contact met ons op! De reis zal plaatsvinden van 9 tot en met 14 oktober.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *