Zaterdag 17 juni 2017 SPORT4HOPE: Nodig alvast je ‘fietsvrienden’ uit

sport4hope-2017-posterHet nieuwe team dat vorig jaar de activiteit Sport4Hope met succes organiseerde en hiermee een prachtig bedrag ophaalde voor Als kanker je raakt, wil nu wat meer body aan dit evenement gaan geven. Daarom zijn zij al maanden druk bezig met de promotie daarvan. Jij kunt meehelpen om deze dag tot een succes te maken door dit bericht door te mailen aan je vrienden/kennissen die graag fietsen. De instapprijs voor alle routes bedraagt € 35,-.  ‘We hebben het inschrijfbedrag laag gehouden, zodat mensen wat gemakkelijker een half jaar van tevoren in zullen schrijven’, aldus fietsexpert Jan van Duivenboden.

De klassieke rondjes voor de racefietsers
Ook dit jaar worden weer de ‘IJsselmeerroute’ (260 km.) en de ‘Markermeerroute’ (136 km.) gereden.

 Nieuw: ‘Dikke bandenronde’ voor gewone fietsen en E-bikes
Dit jaar hebben de organisatoren de ‘Gooimeerroute’ (50 km.) toegevoegd voor deelnemers die graag op een gewone fiets of E-bike fietsen. Een mooie route die vanaf Topsportcentrum Almere naar Muiderberg, Hilversumse Meent, Naarden en Blaricum weer terug naar de finish leidt.

Alle fietsers kunnen zich via onderstaande website laten sponsoren. Zij steunen je door mee te doen aan dit sportieve evenement. Want de stichting Als kanker je raakt is er voor jou met Begeleiding & Advies, Ondersteuning & Troost, Hoop & Levenskunst!

Kijk voor meer informatie op www.sport4hope.nl en kom in actie. Stuur dit bericht door en wijs je fietsende familieleden, kennissen en anderen op dit evenement!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *