Wie is Gerald Troost?

geraldtroostOp zaterdag 19 november 2016 organiseert de stichting Als kanker je raakt de landelijke ontmoetingsdag ‘Gebroken hart’ met als thema ‘Leven na een verlies’. Deze dag is bedoeld voor alle ouders die een kind hebben verloren aan de gevolgen van kanker of aan een andere ziekte. Muzikale bijdrage wordt verzorgd door de bekende zanger, schrijver en componist Gerald Troost.

‘Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het Evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles’, aldus Gerald Troost.

Gerald Troost is een veelzijdig artiest uit de gospel scene, die de afgelopen jaren meer dan 100 nummers schreef en honderden concerten gaf. Hij trad onder andere op tijdens de EO-jongerendag en het Flevo Festival en was te horen op Yorin, Radio 2 en Radio 3 en nog vele andere omroepen en evenementen.

Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Dorcas en De Hoop en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten. Daarnaast zetten Gerald en Nelinda Troost hun huis steeds vaker en steeds overtuigder open voor wie binnen wil komen.

´Wij geloven dat het prachtig is om vanaf een podium te getuigen en te inspireren, maar dat we daarnaast gastvrij mogen zijn in ons eigen huis. Om jongeren te ontvangen die in nood zijn, spirituele zoekers te laten vinden en groepen mensen te helpen om de dynamiek van een leven met God helemaal te ontdekken.’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *