Terugblik op een geslaagd benefietconcert

benefietconcertOp zaterdagavond 7 februari jl. vond in de Bethelkerk in Zwijndrecht een benefietconcert plaats, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan Als kanker je raakt. In een goed gevulde kerk werd er een mooi en gevarieerd programma ten gehore gebracht. Door Chr. Reiskoor ‘Holland Zingt’ werden o.a. de liederen Wohin soll ich  mich wenden, Zum Sanctus, Thans be to God en Ave Verum Corpus gezongen. De 20 dames van Vocaal Ensemble ‘Chantibelle’ brachten o.a. de liederen O God, Creator blest, The Lord bless you en het zeer indrukwekkende Prayer for the children ten gehore. Ook werden enkele liederen door de twee koren gezamenlijk gezongen. Daarnaast kon men genieten van prachtige instrumentale intermezzo’s, gespeeld door Edwin Vooijs, Jolanda den Houter en Severin van Dijk.
Namens Als kanker je raakt informeerde Rita Renema de aanwezigen over wat de stichting wil en kan betekenen voor mensen, die op welke wijze dan ook, geconfronteerd worden met kanker. Ze deed dit op persoonlijke wijze, o.a. door het vertellen van enkele verhalen ‘uit de praktijk’. Hierdoor kreeg men een duidelijk beeld van het werk en het belang van de stichting.
We zijn blij en dankbaar dat de opbrengst van de collecte en de financiële ondersteuning door diverse sponsoren en adverteerders heeft geresulteerd in het prachtige bedrag van ruim €3.000,-. Tevens zijn wij de koren, hun dirigenten en alle musici zeer erkentelijk voor hun belangeloze medewerking. Hieruit blijkt dat velen Als kanker je raakt een warm hart toedragen en hier zijn we uiteraard heel blij mee.
Het is de bedoeling dat er in de komende tijd ook op andere plaatsen in het land benefietconcerten georganiseerd zullen worden. We houden je op de hoogte!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *