Terugblik op de Nederland Zingt Dag

nederlandzingtOp zaterdag 18 april jl. is een kleine afvaardiging van Als kanker je raakt afgereisd naar de Nederland Zingt Dag in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij hebben daar geprobeerd (meer) bekendheid te geven aan (het werk van) de stichting door het boek ‘Als kanker je raakt’ en de cd ‘Duizend kleuren’ te koop aan te bieden. Hieronder een kort verslag van onze ervaringen.
‘Al vroeg in ochtend vertrokken Anneke, Henk, Martha en ik richting Jaarbeurs. Na het ‘opbouwen’ van onze kraam was het eerst wachten op wat komen ging, maar al vóór 9 uur gingen de deuren open en stroomden de 10.000 mensen binnen. De zaal was helemaal uitverkocht. Omdat we de kraam natuurlijk niet onbeheerd konden achterlaten, liepen we om de beurt een rondje om te kijken wat ‘de buren’ te koop hadden en bezochten we uiteraard ook de zaal om te zien en te horen wat het programma te bieden had. Het was indrukwekkend, zoveel mensen en dan met elkaar zingen …… kippenvel. Ook hebben we genoten van o.a. Sela, Lucas Kramer en Elise Mannah. Prachtige liederen, prachtige stemmen, kortom indrukwekkend.

Tussen twaalf en twee was het pauze en waren wij er helemaal klaar voor. Maar helaas ……. de verkoop was niet wat we  verwacht hadden, hoewel we eigenlijk geen idee hadden wat we moesten verwachten. Maar 9 boeken en 1 cd viel wel tegen. Wel hebben we veel folders uitgedeeld en met veel mensen gesproken. Hard gewerkt aan naamsbekendheid, moeten we maar denken. Een aantal mensen gaf aan belangstelling te hebben voor het bezoeken van een themadag en één iemand wil zelfs graag iets voor de stichting doen. Afwachten dus maar.

Al met al hebben we een heel goede en zeker ook gezellige dag gehad, waarop we met veel plezier terugkijken.

Mathilde de Wit-van Weelde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *