Afgelopen zaterdag 12 oktober 2019 heeft in de Eben-Haëzerkerk in Apeldoorn een benefietconcert plaatsgevonden, waaraan werd meegewerkt door de Chr. Gemengde Zangvereniging ‘Jubilate Deo’ o.l.v. Marco den Toom, het Elspeets Mannen Ensemble o.l.v. Dick van Asselt, Marcel van de Ketterij (orgel) en Kees de Bruin (piano). Ds. Arie van der Veer hield een mooie en persoonlijke overdenking.

We mogen dankbaar terugkijken op een prachtige en indrukwekkende avond en gezien de reacties van het publiek hebben zij dit ook zo ervaren. Fijn om dit met elkaar te mogen organiseren en te beleven. Uiteraard zijn we ook blij met de mooie opbrengst én heeft deze avond ervoor gezorgd dat het werk van Als kanker je raakt bij alle aanwezigen (opnieuw) onder de aandacht is gebracht. Graag willen wij alle medewerkenden hiervoor heel hartelijk danken!

En …het volgende benefietconcert staat al weer voor de deur. Op D.V. vrijdag 1 november as. zullen in de Breepleinkerk in Rotterdam drie koren van dirigent Martin Mans, Martin Zonnenberg (orgel), Mark Brandwijk (piano), Jantine Kalkman (trompet) en Kizzy (muzikale column) hun medewerking verlenen. Ook dit belooft een heel mooie en bijzondere avond te worden. Meer info: www.alskankerjeraakt.nl. Kaartverkoop: www.alskankerjeraaktwebshop.nl of aan de kerk op de avond van het concert.