Vrijdag 1 november jl. vond het inmiddels 13e benefietconcert plaats, ditmaal in de Breepleinkerk in Rotterdam. Het was een heel mooie en zeer gevarieerde avond. Naast de drie koren van dirigent Martin Mans waren er diverse solistische bijdragen, waaronder een muzikale column van Kizzy. Zij maakte hiermee veel indruk. Hieronder een reactie van één van de bezoekers:

‘Gisteren was een prachtig concert. Het thema is actueel voor mij, omdat ik zelf mijn vrouw verloren heb aan kanker. We gingen graag naar concerten. Gisteren was de eerste keer dat ik weer in een kerk ben geweest na haar overlijden. Het koor ‘De Gouwestem’ is prachtig. Had kippenvelmomenten bij de bekende liederen die mijn vrouw mooi vond. Eerder had ik Vocalgroup ‘Voice’ nog niet gehoord, maar ze zingen geweldig. De variatie in muziek sprak mij aan, van Mozart tot Clapton.

Vond het duet en kwartet ook erg mooi (in het bijzonder de alt zingt prachtig en opvallend is haar uitstraling gedurende het concert). Het is leuk om te zien dat het zo’n een muzikale groep is, omdat er ook panfluit en djembe werd gespeeld. Dank voor jullie inzet voor deze belangrijke stichting. Voor herhaling vatbaar.’

Zulke reacties stemmen ons dankbaar. En zo ook de opbrengst van € 2.586,-!