Stichting Roparun doneert €5.550 voor landelijke ontmoetingsdag

Donderdag 28 januari 2015 was een prachtige dag voor de stichting Als kanker je raakt. Deze grijze dag kreeg volop kleur toen wij de brief van stichting Roparun ontvingen waarin ons werd meegedeeld dat de stichting Roparun vanuit de opbrengst van de Roparun een maximumbedrag van € 5.550,- ter beschikking stelt als bijdrage voor de landelijke ontmoetingsdag. De ondersteuning komt 100% ten goede aan onze landelijke ontmoetingsdag die op 7 maart jl. plaatsvond in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.
De brief van de stichting Roparun wordt afgesloten met de wens dat “ze erop vertrouwen met deze ondersteuning een bijdrage te leveren om het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, te veraangenamen”. Wij sluiten ons natuurlijk heel graag bij deze wens aan. De gift van stichting Roparun is wat ons betreft daarvoor een perfecte aanzet. Wij danken stichting Roparun en alle lopers, teams, organisaties en sponsors voor hun betrokkenheid en bijdrage.

Over de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Meer informatie: www.roparun.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *