Steun ons met jouw stem

Stem bij Pro Life op Als kanker je raakt

Zorgverzekeraar Pro Life draagt de christelijke zorg een warm hart toe. Om dat te onderstrepen en die zorg te stimuleren, stellen zij ieder jaar € 10.000,- beschikbaar voor drie christelijke organisaties. De verdeling van het bedrag hangt af van het aantal stemmen dat iedere organisatie krijgt in een online stemming.

In 2018 is Als kanker je raakt 1 van de 3 organisaties. Dat is fantastisch nieuws natuurlijk, waar wij heel blij mee zijn. Juist omdat wij volledig afhankelijk zijn van giften, merken dat er zoveel vraag is naar wat wij willen betekenen én wij nog zoveel plannen en idealen hebben, is iedere Euro meer dan welkom. Geweldig dat een organisatie als Pro Life daar oog voor heeft en ons werk op deze manier ondersteunt. Dat alleen al stemt dankbaar!

Over stemmen gesproken… hoewel de beide andere organisaties ook prachtig werk doen, begrijp je dat wij een zo groot mogelijk deel van de beschikbare € 10.000 voor ons werk zouden willen “winnen”. Daarvoor hebben wij zoveel mogelijk stemmen nodig. Hoe meer, hoe liever ?

Iedereen van 17 jaar en ouder mag 1x stemmen. Stem je ook mee op Als kanker je raakt? Jouw stem doet er toe. Echt!

» Breng hier je stem uit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *