Sport4Hope voor Als kanker je raakt

sprt4hope_tbvakjr
Al eerder werd het evenement georganiseerd. En nu – na een pauze van een jaar – wordt het opnieuw georganiseerd: Sport4Hope, het fietsevenement ten bate van Als kanker je raakt. Met nieuw elan en een berg energie is het organiserend comité inmiddels druk in de weer met alle voorbereidingen voor het evenement dat moet gaan plaatsvinden op zaterdag 18 juni 2016. En jij kunt bijdragen aan het succes. Door zelf mee te doen, door je netwerk te mobiliseren en door Sport4Hope bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Fietsen rond het IJsselmeer of  rond het Markermeer
Sport4Hope daagt deelnemers uit op één dag 240 kilometer rond het IJsselmeer of 136 kilometer rond het Markermeer te fietsen. En iedereen die van fietsen houdt en wat voor Als kanker je raakt wil betekenen, mag meedoen. Als individu, maar ook met een heel team. Motiveer je collega’s of kennissen en stel een team samen vanuit je bedrijf of vriendenkring.

Een sportieve en financiële prestatie
Naast de sportieve prestatie wordt van deelnemers verwacht dat zij bijdragen aan de doelstelling om veel geld in te zamelen door inschrijfgeld te betalen (€ 50 p.p.) én door zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Zo kun je je per kilometer laten sponsoren of met je sponsors een vast bedrag afspreken.

Deelnemen? Inschrijven!
Weet jij wat het is om kanker te hebben? Heb je vrienden of familie die geraakt zijn door kanker? Of voel je je gewoon aangesproken door het doel en houd je wel van een sportieve uitdaging? Schrijf je in! Als team of individueel. Kun je niet zelf deelnemen? Vergeet dan niet om familie, vrienden en andere bekenden op Sport4Hope te wijzen.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op: www.sport4hope.nl.

2 antwoorden
 1. Cees Molenaar
  Cees Molenaar zegt:

  Geachte ontvanger,

  Graag informatie betreffende rondje IJsselmeer.
  1 wanneer is de sluiting data en 2 Hoeveel deelnemers verwacht de organisatie.
  3 is een begeleiding voor uitvallers en een bezemwagen?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *