Sport4hope deelnemers fietsen € 13.000,- bij elkaar

Jan van Duivenboden een van de organisatoren en zelf ook actief mee gefietst overhandigd de cheque met het geweldige bedrag aan Rita Renema mede oprichter van de stichting Als kanker je raakt.

Jan van Duivenboden, een van de organisatoren en zelf ook actief mee gefietst, overhandigt de cheque met het geweldige bedrag aan Rita Renema.

Op zaterdag 18 juni jl. hebben 37 fietsers zich tot het uiterste ingespannen om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor Als kanker je raakt. Om 6.00 uur vertrokken 16 fietsers vanuit het Topsportcentrum Almere voor hun ‘rondje’ IJsselmeer van 260 km en om 9.00 uur vertrokken nog eens 21 fietsers voor een ronde van 135 km om het Markermeer.

Om 14.30 uur kwamen de koplopers van de groep Markermeer met een daverend applaus over de finishstreep en om 15.00 uur kwamen de eerste fietsers van het rondje IJsselmeer al binnen. Om 19.00 uur reden de laatste deelnemers, uitgeput maar zeer voldaan, over de streep. En dat al hun inspanningen niet voor niets waren geweest, bleek ’s avonds wel bij de overhandiging van de cheque ter waarde van €12.000,-. Ook later zijn er nog diverse mooie sponsorbedragen binnengekomen, zodat dit evenement het geweldige bedrag van €13.000,- heeft opgebracht!! Een bedrag dat geheel ten goede komt aan het werk van Als kanker je raakt.

Heel graag willen wij alle deelnemers en organisatoren van dit fietsevenement heel hartelijk bedanken voor hun inzet, tijd en enthousiasme. Jullie hebben met elkaar een geweldige prestatie neergezet.

Ook enthousiast geworden: de kans op een soortgelijk evenement in 2017 is heel groot. Je hebt nog bijna een jaar de tijd om te trainen en sponsors te verzamelen. Want dit mag je in 2017 niet missen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *