Sander (46) fietst mee met Sport4Hope: “Ik doe mee om mijn zwager te eren.”

Ruim twee jaar geleden overleed de zwager van Sander (46). De vrouw van zijn zwager (Pauline Aalbers) is bij Als kanker je raakt gaan werken en zij tipte Sander over deze sponsortocht. Sander: “Ik wilde meteen meedoen om geld binnen te halen voor de stichting. Zeven jaar geleden heb ik ook al met een andere sponsortocht meegedaan; ook toen vond ik het een sport om veel geld binnen te halen.”

“Ik doe mee voor het goede doel, om mijn zwager te eren en omdat met mijn bijdrage de stichting hopelijk veel mensen kan helpen.” Sander besloot meteen om de 150 kilometer te gaan fietsen. Maar nadat twee sponsoren aangaven dat ze meer wilden sponsoren als hij de afstand zou verdubbelen gaf dat hem veel motivatie. “Ik ga dus proberen om 300 kilometer te fietsen. Mijn doel is om ’s ochtends op de fiets vanuit Gouda naar Almere te fietsen en daarna weer terug. Waarschijnlijk moet ik nog een kleine omweg fietsen om de 300 kilometer aan te tikken. Het weer moet wel een beetje meewerken, dus het is nog onder voorbehoud.”

Sander zou het gaaf vinden als je ook meedoet. “Om zo met elkaar een heel mooi bedrag binnen te halen en er een gezellige dag van te maken. Hoe meer er meedoen hoe leuker het is en dat is weer een mooie promotie voor de stichting.”

Klik hier voor meer informatie over Sport4Hope.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *