Paalzitkampioenschap in Molenaarsgraaf-Brandwijk

paalzittenOp vrijdag 21 augustus jl. ging in Molenaarsgraaf-Brandwijk het evenement ’24 uur paalzitten’ van start. Onder perfecte weersomstandigheden zien tussen de twee- en drieduizend belangstellenden de deelnemers de palen op gaan met de bedoeling om hun zitplaats een etmaal lang niet zouden verlaten. Alle deelnemers haalden geld op, sommigen voor zichzelf, anderen voor goede doelen.

Eén van de deelnemers was Otto Meerkerk, die als doel had om voor Als kanker je raakt zoveel mogelijk geld bijeen te brengen. En dat is gelukt …… hij sprokkelde ruim € 3.000,- bij elkaar. Makkelijk vielen die 24 uur hem niet: ‘Het voelt alsof je er al een week opzit’, lacht hij. ‘Vooral ’s nachts, rond vier uur, was het zwaar. Er waren toen nog zo’n vijftien mensen die ons er echt doorheen hebben getrokken, o.a. met spelletjes en raadsels’.

Uiteindelijk behaalde Otto de tweede plaats, maar nog veel belangrijker: hij heeft een fantastisch bedrag opgehaald voor Als kanker je raakt. Namens alle betrokkenen bij onze stichting… Otto bedankt!

Bron: Het Kontakt Edities

Foto’s: Geurt Mouthaan

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *