Ontmoetingsdagen organiseren voor mensen die door kanker zijn geraakt. Iets voor jou?

Ben jij door kanker geraakt en wil jij je inzetten voor een stichting die mensen met elkaar in contact brengt, o.a. door ontmoetingsdagen te organiseren in de regio? Heb je ervaring met het leiden van groepen en klopt jouw hart voor mensen die door kanker zijn geraakt? Solliciteer dan naar deze functie.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar mensen die ontmoetingsdagen kunnen organiseren in hun eigen regio. De ontmoetingsdagen hebben als doel om laagdrempelig en kleinschalig met elkaar met thema’s rondom kanker aan de slag te gaan, door te luisteren naar een inleiding en muziek, maar ook door ervaringen te delen, samen te lachen, samen verdrietig te zijn.

Wie ben je?
Je beschikt over een netwerk – in kerk en samenleving – en je brengt je ervaring met kanker en het werken met groepen mee, zodat je die kunt inzetten voor de stichting.

Verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding als geestelijk verzorger/verliesbegeleider/coach (bij voorkeur)?
  • Onderschrijf je de visie/missie van de stichting Als kanker je raakt?
  • Heb je theologische, psychologische en didactische vaardigheden?
  • Ben je een echte teamwerker?

Ons aanbod
Echt iets betekenen voor anderen, samenwerken in een team van ontmoetingsdagleiders, jaarlijkse scholing en onkostenvergoeding.

Meer informatie
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Karin Smit, telefoonnummer 06-18370620

Reactie
Heb je interesse? Stuur een gemotiveerde brief (met cv) naar karinsmit.vandenberg@gmail.com. Aan de hand van bovengenoemde criteria maken we een selectie en word je uitgenodigd voor een gesprek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *