Nieuws: Comité van Aanbeveling

1 maart was een bijzondere mijlpaal omdat we bekend maakten dat er een Comité van Aanbeveling is gevormd, waarvan de leden hun naam aan de stichting willen verbinden, de doelstellingen een warm hart toedragen én de activiteiten van de stichting ondersteunen.

Bereik en reputatie
Het Comité van Aanbeveling bestaat onder andere uit medici, predikanten, bestuurders en politici. Doordat zij hun naam aan Als kanker je raakt verbinden, verwachten wij onze doelgroepen beter te bereiken, de bekendheid van de stichting en onze activiteiten te vergroten en onze reputatie te versterken.

Netwerk
We hopen en verwachten dat het Comité van Aanbeveling ook meer (potentiële) donateurs, fondsen en andere organisaties aan de stichting zal verbinden. Wij zien steeds meer behoefte aan lotgenotencontact en ondersteuning bij mensen die geraakt zijn door kanker en bij nabestaanden. Offline en online. Daarbij weten steeds meer mensen onze stichting te vinden. Dat stemt dankbaar, maar brengt ook uitdagingen mee: Hoe bekostigen we de activiteiten op langere termijn? Hoe kunnen we fondsen, donateurs en kerken aan ons binden? Hoe geven we de samenwerking vorm met andere organisaties, kerken en stichtingen, om zo – samen! – meer te bereiken en elkaar te versterken?

In het Comité van Aanbeveling hebben de volgende personen zitting:

  • Ds. Marco Batenburg, Predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Voorzitter van de Generale Synode en als predikant verbonden aan de Sint Jan te Gouda.
  • Kees Goedhart, Specialist Ouderengeneeskunde en kaderarts Palliatieve zorg bij Lelie Zorggroep.
  • Jos Leijenhorst, Directeur Pro Life Zorgverzekeringen.
  • Paul Lieverse, (waarnemend) arts palliatieve zorg, daarnaast bestuursadviseur van CMF Nederland.
  • Gert-Jan Segers, Fractievoorzitter ChristenUnie Tweede Kamer.
  • Ds. Arie van der Veer, predikant van de CGK te Zwolle, programmamaker EO.
  • Esmé Wiegman-van Meppelen Scheppink, directeur bij Valente, branchevereniging voor participatie, begeleiding en veilige opvang.
  • Harmen van Wijnen, Algemeen Directeur van Pensioenfonds ABP en daarnaast o.a. predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier voor verdere informatie.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *