Chris en Marielle de Ron

Mariëlle en Chris bij Groot Nieuws Radio #lege stoel

Chris en Marielle de RonIeder jaar vindt in oktober de Baby Loss Awareness Week plaats. Een week waarin jaarlijks wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor babysterfte. Het thema dit jaar is: #lege stoel.

Chris en Mariëlle de Ron delen hun verhaal in de uitzending van Brandstof op Groot Nieuws Radio, gepresenteerd door Lukas Kramer. Hun dochter Esmee is op 3-jarige leeftijd overleden aan kanker. ‘Geen kind is zo aanwezig, als het kind dat je mist. Het zal altijd een gemis blijven’.

Beluister de uitzending van 13 oktober 2023 terug via de volgende link (vanaf 1:12 uur):
www.grootnieuwsradio.nl/uitzending-gemist/2988?time=0

Meer informatie over de Baby Loss Awareness Week vind je op de website van Rouwkost.

Samen met stichting Rouwkost organiseert Als kanker je raakt op donderdag 2 november een themadienst in Veenendaal. Die dag is het Allerzielen; een dag waarop we willen stilstaan bij de mensen die zijn overleden. In deze dienst zal er speciaal aandacht zijn voor kinderen die overleden zijn.

En op zondag 10 december is het WereldLichtjesDag. Wereldwijd komen mensen dan bij elkaar om overleden kinderen te herdenken. Stichting Rouwkost organiseert op deze dag een WereldLichtjesDag event, een bijzonder event voor ouders die hun kind(eren) moeten missen. Een dag voor het hele gezin waarin ruimte is om op een ontspannen manier elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te herdenken.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *