Kom 14 april naar Young op de Landelijke Ontmoetingsdag ‘Geraakt door Kanker’

Op 14 april is de Landelijke Ontmoetingsdag en Young haakt daarbij aan! Het thema is ‘Geraakt door Kanker’. De dag gaat over de invloed die kanker op je leven heeft. Welke invloed heeft het op de keuzes die je moet maken? Op de relaties met mensen om je heen en met God? In een speciaal parallel-programma geeft Young deze dag op eigen creatieve wijze inhoud aan het thema. Kom je ook?

Gedreven door enthousiasme, door het gevoel te willen (samen)binden, te willen delen, in de strijd die kanker heet, leiden Sijbrand Alblas (predikant) en Noreen Hartlooper (docent) de Young-dagen. Het gaat over het samen zijn, met mensen, met God. Een plek waar jonge mensen willen zijn, waar een half woord genoeg is, waar gedeeld (of niet) kan worden hoe het (te maken) hebben van kanker je leven beïnvloedt. Een plek waar getwijfeld, gezwegen, geluisterd, gelachen en genoten kan worden. Er is tijd voor diepte, tijd voor getuigenis en tijd voor gezelligheid. Precies dát is wat Young probeert te creëren.

Omdat ‘jong zijn’ een breed begrip is en het hebben van kanker, of te maken hebben met kanker én Christen zijn genoeg draagvlak geeft, zijn de dagen laagdrempelig. Iedereen die zich jong voelt is welkom. Deelname is gratis. Na de Landelijke ontmoetingsdag op 14 april volgen nog twee dagen in 2018: op 23 juni en 21 oktober. Noteer ze alvast in je agenda!

Voor vragen of aanmeldingen kun je contact opnemen via young@alskankerjeraakt.nl. Welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *