Kennismaking Regioteam Noord

Leden Regioteam Noord, v.l.n.r. Attie den Boer, Jacob Lohof en Petra de Vries

Sinds enige tijd krijg ik, Petra de Vries, de nieuwsbrief van Als kanker je raakt. Vorig jaar werd hierin een oproep gedaan om mee te helpen met het organiseren van een Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ in Drachten. Ik was meteen enthousiast. In mijn dagelijkse leven ben ik wijkverpleegkundige en specialiseer ik me in oncologie. Voor deze doelgroep, mensen met kanker, wordt veel georganiseerd, maar eigenlijk niets vanuit het geloof. Daarom wilde ik me daar graag voor inzetten. Ik heb me dus aangemeld om de ontmoetingsdag in Drachten mee te helpen organiseren.

Ik heb fanatiek flyers uitgedeeld, stukjes gedeeld op social media én een interview gegeven op de lokale zender. De ontmoetingsdag was een succes. Bij de voorbereiding was ook Jacob, uit Groningen, betrokken. En ja, tussen Groningen en Friesland is wel eens wat wrijving. Hier echter zeker niet, we maken wel eens wat grapjes over en weer, maar beiden hebben een groot hart voor God en onze medemens met kanker. We hebben een prima samenwerking.

Na afloop van deze ontmoetingsdag, kreeg iedere deelnemer een enquête, waarin onder andere gevraagd werd of iemand mee wilde helpen met het organiseren van nog meer activiteiten in het noorden. Met veel enthousiasme heb ik daarop gereageerd, net zoals Attie den Boer en Jacob Lohof.

Sinds dit jaar vormen wij het regioteam Noord en zijn we van start gegaan. Drie vaste leden en drie hulpleden. Er is nog plaats voor meer leden hier in het noorden, met name op gebied van financiën zoeken wij nog wat ondersteuning. Iets voor jou? Kom ons gezellige team versterken!

 

Hartelijke groet,

Attie, Jacob en Petra

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *