Hilde (44) fietst op 18 september mee met Sport4Hope: “het herinnert ons aan Levi”

Hilde van Dijke (44) verloor in 2005 haar zoontje Levi aan kanker. Een heftige tijd voor haar en haar gezin. Levi is negen maanden oud geworden en maar vier weken ziek geweest. Spreken over Levi is voor Hilde en haar gezin en familie altijd fijn, maar het is ook belangrijk om te blijven praten met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Doordat Hilde meefietst met Sport4Hope komen er mooie en dierbare herinneringen ter sprake over Levi en zijn ziekteperiode.
Het zorgt ervoor dat Levi nog altijd een deel van het gezin is en blijft.
Twee jaar geleden zijn zij naar een concert van stichting Als kanker je raakt geweest. Hilde: “Tijdens het concert werden wij aangesproken door het persoonlijke verhaal van iemand die zelf kanker heeft gehad. Hij vertelde wat de stichting voor hem en zijn gezin heeft betekend.” Het gaf Hilde en haar gezin tijdens de ziekte en het overlijden van Levi veel steun om een muur van mensen om hen heen te hebben. “Een luisterend oor, een helpende hand is in die tijd belangrijk maar zeker ook na een jaar of twee jaar en ook nog na zestien jaar.”

Stichting Als kanker je raakt draagt Hilde een warm hart toe. Op 18 september fietst Hilde met haar moeder, zus en schoonmoeder mee met Sport4Hope. “Om zo geld bij elkaar te ‘trappen’ voor de stichting zodat het mooie werk wat zij doen kan doorgaan. Hoe mooi is het! Al fietsend en ondertussen gezellig kletsend geld op halen voor het goede doel.”

Fiets je ook mee? Voor jezelf en anderen? Zodat het werk van de stichting door kan gaan? Bekijk deze link voor meer informatie over Sport4Hope.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *