Help je mee ons lezersbestand uit te breiden?

Hopelijk heb je deze nieuwsbrief met veel interesse gelezen en heeft de inhoud hiervan je aangesproken. Misschien ben je geraakt of bemoedigd door een bepaalde uitspraak. Of heb je iets gelezen waarin je jezelf herkent en wat je tot nadenken stemt.

Met het uitgeven van onze nieuwsbrieven hopen wij zoveel mogelijk mensen te bereiken en te ondersteunen. Tevens word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Graag zouden wij daarom ons lezersbestand willen uitbreiden. Help je mee? Er is vast iemand in je omgeving die, op wat voor manier dan ook, met kanker te maken heeft en voor wie kennismaking met onze stichting waardevol kan zijn. Je kunt hem of haar via onderstaande link aanmelden voor toezending van de nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Ook kun je hem of haar voor een nadere kennismaking met onze stichting én voor het aanmelden voor de nieuwsbrief wijzen op onze website: www.alskankerjeraakt.nl.

Op deze manier help je mee de stichting Als kanker je raakt meer landelijke bekendheid te geven. Heel hartelijk dank hiervoor!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *