Hartelijk dank voor je donatie!

dank_nov2016Regelmatig worden er op de bankrekening van Als kanker raakt giften overgemaakt. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee en graag zouden wij de betreffende personen of instanties hiervoor persoonlijk bedanken. Helaas kunnen wij niet in alle gevallen achterhalen hoe wij deze personen of instanties kunnen bereiken. Daarom maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om iedereen die ons in de afgelopen tijd financieel heeft ondersteund, heel hartelijk te bedanken.

Met name willen wij dit keer een mevrouw bedanken die ter gelegenheid van haar 60-ste verjaardag aan haar gasten een financiële bijdrage heeft gevraagd t.b.v. Als kanker je raakt en hiermee een prachtig bedrag heeft opgehaald. Een geweldige geste waar wij uiteraard heel blij mee zijn.

Mede door deze donaties worden wij in staat gesteld om mensen, die direct of indirect door kanker worden geraakt, te ondersteunen. De afgelopen jaren is gebleken dat er grote behoefte is aan een dergelijke ondersteuning. Onze doelstelling is dan ook o.a. om de activiteiten van de stichting op landelijk niveau verder uit te breiden. Mede door jouw gift wordt dit mogelijk gemaakt, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Bestuur stichting Als kanker je raakt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *