Hardlopers gezocht voor RUN Winschoten

9 september is het zo ver! Dan vindt de RUN Winschoten plaats, Nederlands oudste ultraloop. Naast de 100 km kan er ook over een afstand van 50 km gestreden worden. Behalve de solo loop over 100 km kan deze afstand ook in estafettevorm afgelegd worden.

Jacob Lohof, een van de vrijwilligers van het regioteam Noord van stichting Als kanker je raakt, kwam met het idee om met een of meerdere teams mee te doen om geld in te zamelen voor Als kanker je raakt! Jacob: “Regioteam Noord hoopt een plek te zijn voor mensen uit de regio op diverse manieren, zoals er nu al activiteiten plaatsvinden in samenwerking met inloophuizen in Friesland. In de toekomst zouden we graag nog meer samen willen werken met kerken, verenigingen etc. Kortom: om dit allemaal te verwezenlijken hebben we hardlopers nodig. Daarnaast mensen die willen helpen, zodat dit een onvergetelijke dag wordt voor iedereen!”

Enthousiaste hardlopers en vrijwilligers gezocht!
Teams bestaan uit maximaal 10 en minimaal 5 personen. Het is toegestaan dat een loper twee of meer etappes loopt. Er moet echter gewisseld worden. Men mag meedoen vanaf 16 jaar. Voor de open wedstrijd 10 x 10 estafette kan worden ingeschreven in de volgende categorieën: Atletiek- en sportverenigingen, bedrijventeams, vrouwenteams en overige teams.

Voor opgave als hardloper, vrijwilliger en voor meer informatie kun je mailen naar regionoord@alskankerjeraakt.nl, ovv RUN Winschoten. Het is bedoeling er een gezellige, sportieve dag met veel (loop)plezier van te maken! Toeschouwers en aanmoedigers zijn uiteraard die dag ook onmisbaar en meer dan welkom!

Meer informatie over de Run Winschoten: www.runwinschoten.nl/

Doneren kan nu al: www.alskankerjeraakt.nl/donations/run-winschotenroutekaart-run

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *