Even voorstellen: Nieuw bestuurslid Marius Harkema

Na ruim twee jaar heeft Erwin Hout het voorzitterschap van de stichting Als kanker je raakt overgedragen aan een nieuwe voorzitter in de persoon van Marius Harkema. Erwin blijft bij de stichting betrokken als lid van het Comité van Aanbeveling. 

Marius stelt zich voor:

‘In de afgelopen jaren zijn we als gezin en in de familie op verschillende manieren geraakt door kanker. Lang nadenken was dan ook niet nodig toen de vraag kwam of ik als bestuurslid dienstbaar wilde worden aan de het werk van de stichting Als kanker je raakt. Om mee te helpen aan de voortgang en uitbreiding – omdat het zo hard nodig is! – van het mooie werk voor al die mensen die door kanker zijn geraakt.

Ineke, mijn vrouw, en ik hebben vijf – inmiddels getrouwde - kinderen mogen ontvangen en veertien kleinkinderen, waarvan er twee al bij hun hemelse Vader zijn. Ik ben 45 jaar lang in allerlei functies werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs.

Het werk bij Als kanker je raakt, samen met betrokken vrijwilligers, een bevlogen coördinator en andere bestuursleden, mag en wil ik doen in het geloof dat de Heere God Zijn Naam: Ik ben; Ik ben erbij en Ik zal – erbij – zijn, altijd waarmaakt, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn. In die Naam kun je schuilen!’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *