‘Deo Cantemus’ ambassadeur voor Als kanker je raakt

Het Christelijk gemengd koor ‘Deo Cantemus’ uit Rotterdam heeft als eerste koor besloten ambassadeur te worden van Als kanker je raakt. Geweldig dat zij dit willen doen en dat zij op deze manier onze stichting vertegenwoordigen. Zij geven hiermee aan ons werk een warm hart toe te dragen!

‘Deo Cantemus’ en Rotterdam: koor en stad zijn nauw met elkaar verbonden, al ruim 80 jaar. ‘Deo Cantemus’ koestert deze thuisbasis. Ooit klein begonnen in deze stad, telt het koor nu ongeveer 170 leden. ‘Deo Cantemus’ wil met het geestelijke lied de boodschap van het Evangelie vertolken. Het koor wil met dit lied dicht bij mensen komen om zo bemoediging, troost en vreugde uit te dragen, in de hoop en met het verlangen dat mensen zich gedragen weten door de teksten en de muziek.

Het koor is vooral bekend geworden door de Kerst-Doelenconcerten, die sinds 1966 ieder jaar in het Rotterdamse Concertgebouw De Doelen worden gehouden. Dit jaar weer op zaterdagmiddag 14 december, aanvang 14.00 uur en dinsdagavond 17 december, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen bij de Doelen op www.dedoelen.nl of telefonisch 010-2171717. Kinderen krijgen € 10,- korting.

‘Deo Cantemus’ wil graag als Ambassadeur een bijdrage leveren aan het werk van Als kanker je raakt; om mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte te bemoedigen en te steunen. Zij doen dit o.a. door op 9 maart jl. medewerking te hebben verleend aan een benefietconcert, waarvan de opbrengst ten goede is gekomen aan de stichting.

Verder wil ‘Deo Cantemus’ meer bekendheid geven aan (het werk) van Als kanker je raakt door middel van het verstrekken van informatiemateriaal tijdens concerten en zangavonden in het hele land. Ook hierin willen ze trouw blijven aan de opdracht die verwoord is in de naam van het koor: ‘Deo Cantemus’, dat is: zingen tot eer van God.

Klik hier om naar de website van Deo Cantemus te gaan.                                 

Klik hier als u direct kaarten voor een concert wilt bestellen.