Koren sluiten sponsorproject in stijl af

Het is al weer ruim een jaar geleden dat het Rotterdamse ´Deo Cantemus´ en het Urker ´Soli Deo Gloria´ de handen ineen sloegen voor het goede doel. Beide koren besloten samen een cd uit te brengen en de opbrengst te bestemmen voor de stichting Als kanker je raakt. Een prachtig begin van een actie, die bijzonder zou eindigen.

De cd, die werd gepresenteerd tijdens twee feestelijke presentatieconcerten in Rotterdam en Urk, kreeg de naam ´Duizend kleuren´. Dankzij de kleurrijke, krachtige en ontroerende liedkeuze bleek deze cd in staat om kleur te brengen in het soms grauwe, donkere bestaan; maar ook om God te prijzen en te loven in blijde dagen en op mooie momenten.

Zaterdag 19 september jl. was er een benefietconcert van ´Deo Cantemus´ waar de sponsoractie officieel werd afgesloten. In het bijzijn van onze voorzitter, Peter van der Wel, en één van onze oprichters, Rita Renema, werd de opbrengst van de cd-verkoop en de drie concerten bekend gemaakt. Een opbrengst van maar liefst € 5.000 (vijfduizend euro).

Een schitterend bedrag waarvoor wij alle medewerkers van beide koren heel hartelijk bedanken.

De cd is nog steeds te koop via de sites van ´Deo Cantemus´ en ´Soli Deo Gloria´.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *