Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young online | 1 februari 2023 | 20.00 uur | In je kracht komen

01/02/2023, 20:00 - 21:30

Ben je tussen de 18 en 35 jaar en ben je zelf of in je nabije omgeving geraakt door kanker of ben je nabestaande? Sluit dan aan bij deze online ontmoeting op woensdagavond 1 februari. We hebben gesprekken over de impact van kanker op ons leven. Deze keer gaat het over de vragen: Waar put je kracht uit?  En ervaar je ook kracht van God? We horen van de deelnemers terug dat het erg fijn is om elkaar te spreken. Je bent van harte welkom om met ons mee te doen.

Leiding

De ontmoeting wordt geleidt door Tamara Beltman en Sijbrand Alblas

Tamara: He jij, mijn eerste ervaring met YOUNG is op Ameland geweest. Enorm fijn om te merken hoe een groep onbekende mensen zo snel bij elkaar een kijkje mogen nemen in hun ervaring met kanker.

Mijn raakvlak met kanker is dat mijn vader is overleden aan alvleesklierkanker in 2018. Ik vond het ingewikkeld hoe dat te verweven in mijn studententijd. Dat maakte het des te fijner om een groep te treffen waarin zowel nabestaande als personen zijn, die zelf hebben ervaren hoe kanker je leven beïnvloed. Waarin dát woord niet altijd het onderwerp is maar wat wel verbindt tijdens alles activiteiten.

Sijbrand: Bij YOUNG is het bijzonder om te merken dat je aan een half woord vaak al genoeg hebt. Je herkent zoveel van elkaar. Zelf heb ik als student kanker gehad. Deze ervaring helpt mij als predikant ook om beter te begrijpen wat een ander meemaakt. Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Deelname

Aanmelden en meer informatie via young@alskankerjeraakt.nl 

Aanmelden via knop links onderin is ook prima.

Gegevens

Datum:
01/02/2023
Tijd:
20:00 - 21:30