Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themadienst | 2 november 2023 | Veenendaal

02/11/2023, 20:00 - 21:30

Op donderdag 2 november is het Allerzielen; een dag waarop we willen stilstaan bij de mensen die zijn overleden. Samen met stichting Rouwkost organiseren we op deze dag een themadienst in Veenendaal. In deze dienst zal er speciaal aandacht zijn voor kinderen die overleden zijn.

Met muzikale bijdragen van Eline (bekend van o.a. Jezus Overwinnaar & Geen afstand) en LEV (bekend van o.a. Dansen in de regen). Zij weten wat het betekent om een kind te moeten missen. Freek en Liesbeth van de band LEV verloren hun dochter Nine. Terwijl Nine overleed, vocht haar tweelingzusje Saar voor haar leven. Zangeres Eline verloor haar kind doordat ze een miskraam kreeg. Op deze avond zullen zowel LEV als Eline liederen laten horen waarin ze hun proces met God beschrijven.

Daarnaast zal Simone Beijer in deze samenkomst spreken. Simone is moeder van Ilse, Stan en Janine. Haar zoon Stan werd met 22 weken zwangerschap stilgeboren. “De geboorte van Stan heeft mij veranderd. In de goede zin van het woord. Ik geloof namelijk dat ook de moeilijke dingen in het leven je vormen, en dat je ook altijd een keuze hebt. Wat je overkomt kan je bitter maken, of juist beter. Dat bepaal je deels zelf.” Simone is (uitvaart)ondernemer, spreekster en auteur.

Ook zal Stichting Als kanker je raakt deze avond haar medewerking verlenen. Evert-jan en Arita zullen o.a. hun verhaal delen over hun 14-jarige zoon, hij is overleden aan kanker.

De avond zal worden geleid door Bjorn Visser.

Toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden.

Aanmelden via de website van Rouwkost: www.rouwkost.nl/wat-we-doen/themadienst/

Gegevens

Datum:
02/11/2023
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Veenendaal
De Schutterij 10
Veenendaal,
+ Google Maps