Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsdag | Gebroken hart | 15 april

15/04/2023, 10:00 - 15:30

Op zaterdag 15 april 2023 organiseren wij de Ontmoetingsdag ‘Gebroken hart’. Deze dag is voor ouders van wie een kind is overleden aan de gevolgen van kanker of aan een andere ziekte. Het thema van deze dag is “Gebroken hart – Gedeelde smart”. In de ochtend is Bjorn Visser onze gastspreker. Bjorn is oprichter en directeur van Stichting Rouwkost. Ook is hij voorganger in de Hanzekerk in Nijmegen, auteur en maker van de documentaire “Pappa’s rouwen ook”. Zie voor meer informatie: https://www.rouwkost.nl.

Na de lunch gaan we tijdens een workshop aan de slag met het ‘Hartritueel’. Dit is een rouwritueel dat je helpt om bij gebeurtenissen en gevoelens van rouw stil te staan. Het hart helpt je om je eigen ritueel te creëren. Het nodigt je uit om je pijn te voelen en te accepteren. De kunst van het breken en repareren van je eigen hart is een symbolisch ritueel om verdriet en pijn te helen. https://www.sterrenliefs.nl.

Ook zal er voldoende ruimte zijn voor ontmoeting en gesprek met elkaar.

Vanaf 10:00 u bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee en om 10.30 uur starten we met het programma. Rond 15.30 uur willen we een hopelijk mooie en waardevolle dag met elkaar afsluiten. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. Wel is een vrijblijvende gift natuurlijk altijd van harte welkom. Dit kan op NL55 RABO 0160 462 576 t.n.v. stichting Als kanker je raakt of via onderstaande QR code:

QR-code

Ook kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. In een aparte ruimte zal gezorgd worden dat zij een heel leuke dag hebben met elkaar. Opgeven kan via de knop links onderin, tot uiterlijk 15 maart. Ook kunt u hier aangeven of u uw kind wilt meenemen. Vermeld dit in het veld opmerkingen/vragen. Graag de naam en leeftijd vermelden.

Gegevens

Datum:
15/04/2023
Tijd:
10:00 - 15:30

Locatie

Immanuëlkerk
Stationsstraat 137
Ermelo, Gelderland 3851 ND Nederland
+ Google Maps