Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ | 27 januari 2024 | Veendam

27 januari, 10:30 - 15:00

Zaterdag 27 januari 2024 is er een ontmoetingsdag voor mensen met kanker, hun naasten en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker.
Ben jij zelf geraakt door kanker of is iemand in jouw nabije omgeving geraakt door kanker? Of moet jij iemand missen die overleden is aan kanker? Wat kan het fijn zijn om deze ervaringen met lotgenoten te delen.

De confrontatie met kanker en/of verlies van een dierbare heeft een grote impact en roept veel levens- en zingevingsvragen op. Waarom overkomt mij dit? Hoe pak ik het leven weer op? Hoe kan ik nog van het leven genieten? Een aantal vragen die zomaar in je gedachten kunnen komen, waar kun je heen met al je vragen?

We willen heel graag samen met jou stilstaan bij deze vragen en je uitnodigen voor de Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ op zaterdag 27 januari 2024 in Veendam.

‘s Morgens wordt er een boeiende lezing gehouden door Marieke van Lierop. Marieke is spreekster, blogster op Widow Chicks (Instagram) en maakte de EO documentaire ‘Huisje, Boompje… Weduwe’. Marieke is zelf ook geraakt door verlies en ziekte.

In de middag zijn er workshops voor de verschillende doelgroepen, namelijk voor mensen die zelf zijn geraakt door kanker, die naast iemand hebben gestaan die ziek was en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker. De muziek en zang worden verzorgd door Arnold Wienen.

Je bent van harte welkom!

Kerk De Kandelaar, Doctor A. Kuyperstraat 46, 9645 AR Veendam
Tijd 10.30 – 15.00 uur; inloop vanaf 10.00 uur
Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden.

Meld je hier aan.

 

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
10:30 - 15:00

Locatie

Kerk De Kandelaar
Doctor A. Kuyperstraat 46
Veendam, 9645 AR
+ Google Maps