Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ | 18 november 2023 | Strijen

18/11/2023, 10:30 - 15:00

Zaterdag 18 november 2023 is er een ontmoetingsdag voor mensen met kanker, hun naasten en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker.
Ben jij zelf geraakt door kanker of is iemand in jouw nabije omgeving geraakt door kanker? Of moet jij iemand missen die overleden is aan kanker? Wat kan het fijn zijn om deze ervaringen met lotgenoten te delen.

De confrontatie met kanker en/of verlies van een dierbare heeft een grote impact en roept veel levens- en zingevingsvragen op. Waarom overkomt mij dit? Hoe pak ik het leven weer op? Hoe kan ik nog van het leven genieten? Een aantal vragen die zomaar in je gedachten kunnen komen, waar kun je heen met al je vragen?

We willen heel graag samen met jou stilstaan bij deze vragen en je uitnodigen voor de Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’ op zaterdag 18 november 2023 in Strijen.

‘s Morgens wordt er een boeiende lezing gehouden door Marinus van de Berg, die zelf persoonlijk geraakt is door ziekte en verlies. Marinus is geestelijk verzorger, spreker en schrijver over thema’s als ziekte, afscheid, rouw en verlies. Hij heeft al tientallen succesvolle boeken geschreven en is een veelgevraagd spreker op lezingen en symposiums.
Daarna is er een heerlijke lunch en tijd voor ontmoeting met lotgenoten.

In de middag zijn er workshops voor de verschillende doelgroepen, namelijk voor mensen die zelf zijn geraakt door kanker, die naast iemand hebben gestaan die ziek was en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker.

De dagleiding en de muziek en zang worden verzorgd door Rob Favier. Rob staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen.
Je bent van harte welkom!

Verenigingsgebouw Salvatori (nabij de Grote- of Sint Lambertuskerk), Kerkstraat 48, 3291 AM Strijen
Tijd 10.30 – 15.00 uur; inloop vanaf 10.00 uur
Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden.

Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
18/11/2023
Tijd:
10:30 - 15:00

Locatie

Zalencentrum Salvatori
Dingenis Sanderseplein 1
Strijen, 3291 CJ
+ Google Maps