Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke ontmoetingsdag Geraakt door kanker 9 oktober 2021

9 oktober, 10:30 - 14:00

Deze dag is voor iedereen die, direct of indirect, is geraakt door kanker. Wanneer je hoort dat je kanker hebt, staat van het ene op het andere moment je wereld volledig op zijn kop. Je leven wordt gevuld met je ziekte, behandelingen, zorgen over de toekomst.

Geraakt worden door kanker heeft een onvoorstelbaar diepe impact op je lichamelijke, psychische, sociale en geestelijke welzijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten. Het leven is zo anders geworden. Er is een diep besef van kwetsbaarheid en eindigheid.

Vragen komen boven over het leven, over het leven na dit leven, over de God van het leven. Onzekerheid over hoe het verder zal gaan.

Hoe ga je om met dat leven dat na de kanker zo anders is geworden? Hoe ga je om met je beperkingen, angsten? Hoe leef je met de wetenschap dat de kanker ongeneeslijk is? Waar put je hoop uit? En moed?

Het is een zoeken naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Op de landelijke ontmoetingsdag is naast een lezing volop ruimte voor gesprek en ontmoeting. ‘s Middags heb je de keuze uit 2 workshops en voor een heerlijke lunch wordt gezorgd

Het thema is: Hoopvol leven

 

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
10:30 - 14:00

Locatie

Stayokay Soest, Bosstraat 16, 3766 AG Soest

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
10:30 - 14:00

Locatie

Stayokay Soest, Bosstraat 16, 3766 AG Soest