Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingslunch | 15 september 2023

15/09/2023, 12:30 - 13:45

Je kent vast wel mensen die op wat voor manier dan ook geraakt worden door kanker en die met de impact van deze ziekte moeten leven. Door je beroep of functie heb je wellicht regelmatig contact met deze mensen en ervaar je dat hun wereld zomaar op z’n kop wordt gezet.

Als stichting Als kanker je raakt willen we er zijn voor iedereen die direct of indirect door kanker is geraakt. Dit doen we door ons te richten op ondersteuning en begeleiding. Wij richten ons niet op de fysieke kant van het ziek zijn, maar op vragen die naar boven komen tijdens het ziekte- of rouwproces: de psychische kant.

Vanuit de liefde van God organiseren wij regelmatig activiteiten waarin ontmoeting, (h)erkenning en bemoediging centraal staan. In de 12 jaren dat onze stichting bestaat, hebben we veel mensen mogen bereiken en wordt ervaren dat onze dienstverlening in een behoefte voorziet.

Graag willen wij tijdens een kennismakingslunch vertellen wie we zijn en wat we doen in de hoop dat je anderen over onze stichting kunt vertellen en hen op onze activiteiten wilt attenderen. Aan de kennismakingslunch zijn geen kosten verbonden.

KOM OOK, VOEL JE VAN HARTE WELKOM!

Je kunt je tot en met 13 september a.s. opgeven via www.alskankerjeraakt.nl/aanmelden-kennismakingslunch

 

Gegevens

Datum:
15/09/2023
Tijd:
12:30 - 13:45

Locatie

De Specialiteit
Patrijzenstraat 63
Krimpen aan den IJssel, 2922 GN
+ Google Maps