Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijke ontmoetingsdag gebroken hart – Voor ouders van een overleden kind 13-01-18

13 januari, 10:30 - 15:30

Wanneer je kind aan kanker sterft stopt de wereld. Je hart breekt. Het leven verandert totaal. Je gezin is anders, het mist een stuk… Intens verdriet en gemis beheersen je. De impact op je leven, je gezin en je relatie met je partner is groot.

Dingen waar anderen zich druk om maken ervaar jij nu heel anders. Je voelt je vaak onbegrepen en alleen. Emoties borrelen naar boven en vragen stapelen zich op… Waarom mijn kind? Waarom moest mijn kind zo lijden en wat is de zin ervan? Waar vind ik hulp en troost? Waar en wie is God voor mij in dit alles? Hoe moet ik verder? Hoe hou ik mijn gezin draaiende? Hoe geef ik aandacht aan mijn andere kinderen, partner en aan mijzelf? Kan en mag ik nog genieten van het leven?

Verder leven met een gebroken hart is niet makkelijk maar mogelijk. Het is een balanceren tussen verdriet, gemis, heimwee en beetje bij beetje je leven weer opbouwen, met je gezin, je partner en anderen. Een leven dat nooit meer zal zijn zoals het ooit was – maar voor altijd met een hart vol liefde voor je overleden kind.

Voor wie?
Voor iedere ouder die een kind verloren heeft aan de gevolgen van kanker.

Door wie?
De ontmoetingsdagen worden verzorgd door mensen die beroepsmatig of in hun eigen leven te maken hebben met kinderen, gezinnen en kanker.

Het doel?
Elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden en (geloofs)bemoediging ontvangen.

Kosten?
Wij bieden je deze dag gratis aan, maar maken zelf wel kosten. Het hoeft natuurlijk niet, maar het zou mooi zijn als je een vrijwillige bijdrage wilt geven.Je helpt ons daar enorm mee.
Je eventuele bijdrage is welkom op banknummer: NL55RABO0160462576 t.n.v. de stichting Als kanker je raakt onder vermelding van ontmoetingsdag en datum.

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
10:30 - 15:30

Locatie

Conferentiecentrum Betteld Het Brandpunt
Postweg 18
Doorn, Utrecht 3941KA Nederland
+ Google Maps