Benefietconcerten in Stadskanaal en Nijkerk

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor twee nieuwe benefietconcerten alweer in volle gang.

Op woensdag 15 november 2017 wordt er een concert georganiseerd in Stadskanaal. Hieraan werken o.a. mee Chr. Groot Gemengd Koor Muntendam-Stadskanaal. o.l.v. Johan Pots. Ook zal Ronald IJmker, organist, zijn medewerking verlenen. Ds. Arie van der Veer zal een meditatie houden en het werk van Als kanker je raakt nader toelichten.

Klik hier om direct je toegangskaart te kopen.

Op dinsdag 13 februari 2018 zal er een concert georganiseerd worden in kerkgebouw de Fontein in Nijkerk. Hieraan zal o.a. worden meegewerkt door:

  • Zangvereniging ‘De Lofstem’
  • Gemengde Zangvereniging ‘Excelsior’
  • Interkerkelijk koor ‘De Regenboog’

Deze drie koren staan onder leiding van Ineke Bos-Strootman.

Meer informatie over deze concerten m.b.t. verdere medewerkenden, tijden, kaartverkoop etc. lees je in de volgende nieuwsbrief.

Samen met ons een benefietconcert organiseren?
Graag willen wij op meerdere plaatsen door het land heen benefietconcerten organiseren. Hiermee wordt Als kanker je raakt niet alleen financieel ondersteund, maar is dit ook een mooie gelegenheid om de naamsbekendheid te vergroten. Wij zijn daarom op zoek naar koren die het leuk vinden om samen met ons een benefietconcert te organiseren. Dus ben je lid van een koor dat openstaat voor dergelijke initiatieven en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mathilde de Wit, tel. 06-22218488 of mathildedewit@alskankerjeraakt.nl.

Leo Vroegindeweij
Mathilde de Wit-van Weelde

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *